Цар Путин – Сатирична Благонаклонетост

800.00 ден

Одличен Квалитет на Принт на најдобриот можен материјал The Fruit of the Loom.

Колекција Византиски Хуманизам ( Сатира ).

Византискиот хуманизам е главен двигател на творештвото на една ера каде ги удостојува сите поединци, па така на крајот да заврши со пре-удостојување на еден главен византиски шизик. Тој секогаш носи длабока теолошка и мистична содржина. Во овој случај таа порака е пренесена преку уметност, конкретно преку прикажување на сатирична благонаклонетост.

Телефони за контакт: 078 – 849 – 708; 076 – 200 – 813

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:

Опис

Византискиот хуманизам претставува интензивна творечка активност, приближувајќи се кон својот зенит и манифестирајќи една впечатлива аналогија. Византискиот хуманизам верува во виталноста на класичната цивилизација, во нејзините науки и уметности, и ги воздигнува нивните чисти научни и креативни достигнувања. Византискиот хуманизам не отстапува од Догмата ( Столбот – Дрвото ). Тој воопшто не отстапува од Канонот. Едноставно е флексибилен ( непредвидливо променлив во одредени закони ) за чист компромис во вечната борба, жртва и должност ( Разгрнувачко Предание ) во рамките на духовноста, имагинацијата, творештвтото, науката, уметноста, медицината итн.

Дополнителни информации

Боја

Бела, Црна, Сива

Големина

S, M, L