Причест ( Финишот Во Ефхаристиската Заедница ) – Вајлд Карта За Божјото Финале

1,000.00 ден

Одличен Квалитет на Принт на најдобриот можен материјал The Fruit of the Loom.

Доколку имате желба овој дизајн да го добиете на друга боја ( Плава или Црвена – достапни ), контактирајте не на еден од долунаведените телефонски броеви.

Колекција Византиски Хуманизам ( Главна Симболика ).

Телефони за контакт: 078 – 849 – 708; 076 – 200 – 813

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:

Опис

Византискиот хуманизам претставува интензивна творечка активност, приближувајќи се кон својот зенит и манифестирајќи една впечатлива аналогија. Византискиот хуманизам верува во виталноста на класичната цивилизација, во нејзините науки и уметности, и ги воздигнува нивните чисти научни и креативни достигнувања. Византискиот хуманизам не отстапува од Догмата ( Столбот – Дрвото ). Тој воопшто не отстапува од Канонот. Едноставно е флексибилен ( непредвидливо променлив во одредени закони ) за чист компромис во вечната борба, жртва и должност ( Разгрнувачко Предание ) во рамките на духовноста, имагинацијата, творештвтото, науката, уметноста, медицината итн.

Дополнителни информации

Боја

Бела, Црна, Сива

Големина

S, M, L