Автомобил

520.00 ден

Одличен Квалитет на Принт на најдобриот можен материјал The Fruit of the Loom.

Доколку имате желба овој дизајн да го добиете на друга боја ( СиваЦрнаПлава или Црвена – достапни ), контактирајте не на еден од долунаведените телефонски броеви.

Колекција Византиски Хуманизам ( Детски ).

Автомобил – Одговорот на тоа дали е тоа лоша или добра работа е парадоксален. Сепак едно е сигурно ваквата работа претставена на овој начин е ствар што на децата им ја одржува надежта, љубовта, оптимизмот и верата во една примарно неопходна рамка.

Телефони за контакт: 078 – 849 – 708; 076 – 200 – 813

Опис

Византискиот хуманизам претставува интензивна творечка активност, приближувајќи се кон својот зенит и манифестирајќи една впечатлива аналогија. Византискиот хуманизам верува во виталноста на класичната цивилизација, во нејзините науки и уметности, и ги воздигнува нивните чисти научни и креативни достигнувања. Византискиот хуманизам не отстапува од Догмата ( Столбот – Дрвото ). Тој воопшто не отстапува од Канонот. Едноставно е флексибилен ( непредвидливо променлив во одредени закони ) за чист компромис во вечната борба, жртва и должност ( Разгрнувачко Предание ) во рамките на духовноста, имагинацијата, творештвтото, науката, уметноста, медицината итн.