март 5, 2018

Како да нарачам?

За да направите нова нарачка потребни се следните неколку лесни чекори кои треба да ги направите. Следете го овој туторијал и без тешкотии купувајте на првиот македонски онлајн шоп. Чекор 1 Вие се наоѓате на почетна страна на нашиот веб шоп. Прв чекор што треба да го направите е да го одберете производот кој сакате […]

Read more